Card image cap

Yapay Zeka Çılgınlığı

Biliyorsunuz artık her yerde bilen bilmeyen kim varsa hepsinin dilinde bir yapay zekadır gidiyor.


Chat GTP ye bir kaç şey sormuş kişiler sanki OPEN Aİ şirketininin birer ferdiymişcesine ahkam kesiyor artık. Yapay zekadan sonra Fütüristlikte arttı; şöyle olacak, bunu yapacak, şuda gelecek derken Ufuk Tarhan Hanımefendiye birşey kalmıyor artık. Hayatımızdaki yapay zekacılar ve fütürizmcilerle birlikte gelecekte beklediğimiz bir çok şey artık çok hızlı geliyor veya gelişiyor. Peki yüz yıllardır dünya hayatına uyum sağlamaya çalışan bedenlerimiz ve beynimiz sizce bu çılgınlığa hazır mı?

Ben her geçen gün kamçı yemiş dehhh komutu almış yarış atları gibi hissetmeye devam ederken sizler nasıl hissediyorsunuz merak ediyorum.


Sürekli koşturmaca içerisinde nereye yetiştiğimi anlamadığım bir tempoda şuna kanaat getirmiş durumdayım artık "İNSAN ÖLÜNCE DİNLENECEK ve HUZUR BULACAK" oda inancınıza göre değişmesine karşın iyi insan olabilmişse yoksa cehennem olgusuda devreye girince vay haline o zamanda aklınıza geliyor mu bilmem ama bir elma bizi nerelere getirdi kardeşim ( İzlemediysenzi izleyin mutlaka https://youtube.com/shorts/m62uo5hnFcU?si=pJPg_4p798YsxjPu ) biz ne güzel cennette uçuşuyorduk.